Mosesgrise

Mosesgrise bekæmpes effektivt

Vi bekæmper mosegrise og muldvarper effektivt med gas.

Mosegris[1]Mosegrise (Arvicola terrestris) er et dyr, som af og til kaldes for en jordrotte eller en vandrotte. Dog er mosegrise ikke rotter, men hører derimod til gruppen af studsmus. Alle denne slags mus har en afstumpet snude, små ører, kort hale og helt generelt korte lemmer.

Hvordan lever mosegrise?
Mosegrise er et dyr, som især holder af fugtigt terræn. Mosegrisen er i denne sammenhæng en fremragende svømmer. Dog kan man også finde mosegrise meget langt fra vand, hvor mosegrisen i denne sammenhæng over de seneste årtier har vist en tendens til at sprede sig til stadigt mere tørre områder.

Mosegrisen lever omkring vandløb og vandhuller og har i denne forbindelse ofte været beskyldt for at tage ællinger og andre små dyr. Dette er dog ikke korrekt, hvor det derimod ofte er den brune rotte, som viser sig at være den skyldige.

Mosegrise yngler i Danmark fra april til november. I denne periode får mosegrisen som regel omkring 4-5 kuld med alt i alt cirka 20 unger. Disse er efterfølgede selv i stand til at få deres egne unger i løbet af blot 2 måneder. Denne store formeringsevne kompenseres der dog til en vis grad for igennem deres korte levealder, hvor mosegrisen i de fleste tilfælde ikke vil blive ældre end 15 til 20 måneder gammel.

Bekæmpelse
Med hensyn til bekæmpelse af mosegrisene, så er det svært fuldkommen at få bugt med dem, da der altid vil være enkelte grise, som undslipper dine tiltag.

Mosegrise formerer sig som sagt meget hurtigt og spreder sig i løbet af kort tid over et stadig større område. Dette er samtidig en af grundene til, at bekæmpelsen af dette skadedyr ofte kun har en kortvarig effekt. Har du således mere seriøse problemer med mosegrise på din ejendom, så kan det være en god ide at alliere sig med dine naboer for en mere samlet og systematisk indsats.

Pellets
brancheforeningen-skadedyrEn af de traditionelle måder at få bugt med mosegrisen på er ved hjælp af ædegift. På grund af nye regulativer fra EU, så er det dog ikke længere lovligt at anvende denne slags bekæmpelsesmetoder. 

En anden mulighed er i denne sammenhæng at anvende såkaldte pellets, som udvikler fosforbrinte. Fosforbrinte er et særdeles giftigt stof, som effektivt bekæmper mosegrisene på din ejendom. Dog er fosforbrinte også som sagt et ganske giftigt og dermed farligt stof, som kun må bruges af folk med den rette uddannelse og træning.

Om SOS Skadedyrssikring

Du kan læse mere om Team SOS!

Kontakt os i dag

2 + 10 =

RING: 26 22 79 42
Svarer også aften og weekend
Autoriseret bekæmpelse

SOS Skadedyrssikring
Engsvinget 17
3200 Helsinge
CVR nr. 40013520
Ring 26 22 79 42
sos@sos-skadedyrssikring.dk

SOS Skadedyrssikring er medlem af brancheforeningen

SOS Skadedyrssikring er nr. 1 på Trustpilot i kategorien skadedyr

Mød os her nederst på siden

Betalingsbetingelser

SOS Skadedyr modtager MobilePay og Dankort

MobilePay nr. 990207. Husk at skrive din adresse i tekstfeltet.

Privat kunder kun mod kontant, MobilePay og Dankort. Hvis ikke andet er aftalt, pålægges der kr. 100,- i faktureringsgebyr ved fakturaer, der sendes på mail.

Ønskes anden form for indbetaling end vores indbetalingskort, faktureres kr. 100,- i administrationsgebyr.

Ved forgæves udkald faktureres kunden.

Ved aflysning senere end 24 timer faktureres fra kr. 1.000,-