Tegn på kakerlakker

Tegn på kakerlakkerEr du plaget af kakerlakker? Dette skadedyr bør du slippe af med hurtigst muligt. Få hjælp hos SOS Skadedyrssikring. Vi rykker ud til bekæmpelse af kakerlakker alle ugens 7 dage. Ring til os på telefon 26 22 79 42 – vi svarer hele døgnet.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi anbefaler to-tre sprøjtehandlinger kombineret med ædegift.

Pris pr. behandling fra kr. 1.500,- ekskl. moms. (kr. 1.875,- inkl. moms).
Ved forgæves udkald faktureres kunden.

Bor du i lejlighed, er det en god ide at forhøre dig hos naboerne, om de har set kakerlakker. Har mere end en lejlighed kakerlakker, anbefaler vi, at hele opgangen eller ejendommen kommer under behandling. Ring for tilbud, som dækker flere lejemål på én gang.

Tegn på kakerlakker i hjemmet

  • Insekt, der hurtigt gemmer sig, når lyset tændes
  • Ses mest i køkken og bad
  • Der er en lugt af mug
  • Vi har fundet et insekt, der ligner en kakerlak i madvarer
  • Der er små, museafføringslignende lorte
  • Der er fødevarevirksomhed i ejendommen
  • Kan du genkende flere af ovenstående, har du desværre kakerlakker, da der ikke er andre insekter med disse kendetegn i Danmark.
SOS Skadedyrssikring rykker ud til bekæmpelse af kakerlakker i hele landet.

Kakerlakker – hvad er det?

Kakerlakker (Supella longipalpa) er et skadedyr, som sandsynligvis stammer fra Afrika. I løbet af de sidste to århundreder har kakerlakkerne imidlertid spredt sig til alle tropiske og subtropiske områder i verden. I 1970’erne begyndte de også at dukke op på dansk jord.

En kakerlak er i denne sammenhæng omkring 1 centimeter lang og har en lysebrun hud. Kakerlakker bevæger sig meget hurtigt, hvilket er en af mange årsager til, at de er svære at få bugt med.

Kakerlakkers natur

Kakerlakker er et insekt, som kræver meget varme for at have det godt. Kakerlakker vil i denne sammenhæng foretrække temperaturer på mellem 25 og 30 grader celsius. Til gengæld behøver en kakerlak ikke at bo på våde områder og kan overleve fint på selv ganske tørre steder. Således kan du ofte komme ud for at finde kakerlakker i for eksempel stuer og i andre af dine opholdsrum.

Kakerlakker er lyssky og vil så vidt muligt forsøge at gemme sig på mørke områder. Dette er også en af grundene til, at du typisk ikke vil få øje på dem om dagen men fortrinsvis om aftenen og natten, hvor de begynder at bevæge sig mere omkring.

Ofte vil man finde kakerlakkerne på reoler og hylder, hvor de sidder og gemmer sig. Derudover vil de også ofte putte sig bag stereoanlæg og tv-apparater, der udsender den varme, som kakerlakkerne er tiltrukket af.

Bekæmpelse af kakerlakker

Når kakerlakker skal bekæmpes, er det først og fremmest vigtigt, at man som husejer sørger for at gøre deres livsbetingelser så dårlige som muligt. Kakerlakker har brug for vand og varme og forskellige former for vegetabilsk føde.

Derudover har de behov for revner og små hulrum til at gemme sig i. Hvis man gerne vil af med kakerlakkerne, skal man sørge for, at et eller flere af disse behov ikke kan blive dækket i dit hjem.

Kakerlakker i større ejendomme – hvad gør jeg?

Skulle man finde kakerlakker i en større ejendom, er det vigtigt, at man griber ind med grundig og systematisk bekæmpelse så hurtigt som muligt. Kakerlakker kan i denne sammenhæng meget let sprede sig fra lejlighed til lejlighed – for eksempel ved hjælp af de mange rør, som løber gennem hele bygningen.

Hvis man således lykkes med at bekæmpe kakerlakker i en enkelt lejlighed, vil kakerlakker i de fleste tilfælde blot flytte over til naboen. Dette er generende for de andre personer i din bygning samtidig med, at du ikke har elimineret risikoen for, at kakerlakkerne før eller senere vender tilbage til din egen lejlighed.

Om SOS Skadedyrssikring

Du kan læse mere om Team SOS!

Få et tilbud på skadedyrsbekæmpelse

Har du brug for et tilbud på skadedyrsbekæmpelse så ring til os for et uforpligtende tilbud på 26 22 79 42.

Vi står klar med råd omkring skadedyrsbekæmpelse alle ugens dage.

RING: 26 22 79 42
Svarer også aften og weekend
Autoriseret bekæmpelse

SOS Skadedyrssikring
Engsvinget 17
3200 Helsinge
CVR nr. 40013520
Ring 26 22 79 42
sos@sos-skadedyrssikring.dk

SOS Skadedyrssikring er medlem af brancheforeningen

SOS Skadedyrssikring er nr. 1 på Trustpilot i kategorien skadedyr

Mød os her nederst på siden

Betalingsbetingelser

SOS Skadedyr modtager MobilePay og Dankort

MobilePay nr. 990207. Husk at skrive din adresse i tekstfeltet.

Privat kunder kun mod kontant, MobilePay og Dankort. Hvis ikke andet er aftalt, pålægges der kr. 100,- i faktureringsgebyr ved fakturaer, der sendes på mail.

Ønskes anden form for indbetaling end vores indbetalingskort, faktureres kr. 100,- i administrationsgebyr.

Ved forgæves udkald faktureres kunden.

Ved aflysning senere end 24 timer faktureres fra kr. 1.000,-