Flagermus-bekæmpelse – SOS Skadedyr har erfaringen

Er du generet af flagermus? Så er hjælpen nær. SOS Skadedyr udøver flagermus-bekæmpelse i hele Danmark. Da flagermusen er fredet i Danmark fredet, benytter vi en række effektive teknikker, der udsluser og holder flagermusene på afstand uden at slå dem ihjel.

Bestil flagermus-bekæmpelse – ring til SOS Skadedyr på 31 17 87 92.

Bekæmpelse af flagermus – sådan gør vi

Da flagermus er totalfredet i Danmark, er det forbudt at slå dem ihjel og ødelægge deres ynglepladser. Du kan derfor vælge at acceptere dine nye gæster og glæde dig over, at naturen er rykket så tæt på.

Dog kan der i forbindelse med en flagermuskoloni både opstå støj- og lugtgener, som i det lange løb kan være en belastning i dagligdagen. Derfor tilbyder vi hos SOS Skadedyr metoder til flagermus-bekæmpelse, der fordriver og udsluser dem fra deres tilholdssted.

Den ene metode, vi bruger, når vi står overfor en flagermusbekæmpelse, er lugt. Vi spreder simpelthen en stærk lugt, eksempelvis naftalin. Den stærke lugt slår ikke flagermusene ihjel, men får dem til at forlade deres tilholdssted.

I andre tilfælde kan støj være et succesfuldt middel, men da flagermus er tålmodige dyr, vil de ofte forsøge at overgå støjen ved selv at udstøde lyde – på sigt vil de dog i de fleste tilfælde lade sig udflytte.

Hvad kan du selv gøre? Flagermus-bekæmpelse

Hvis du ikke er træt af at have besøg af flagermusene, men ikke er specielt glad for det tilflugtssted, de har valgt, så kan du med fordel opsætte en kasse på husgavlen til dem. Efter en succesfuld flagermus-bekæmpelse, er det alfa og omega, at du får tætnet alle huller og indgange, så flagermusene ikke vender tilbage.

Hjælp til bekæmpelse af flagermus

Skal vi hjælpe med flagermus-bekæmpelse hjemme hos dig? Så giv os et kald på 31 17 87 92 eller skriv til os via kontaktformularen.

Om SOS Skadedyr

Du kan læse mere om Team SOS!

Kontakt os i dag

-

RING: 31 17 87 92
Svarer også aften og weekend
Autoriseret bekæmpelse

SOS Skadedyr Aps
Jægervangen 40
2820 Gentofte
CVR nr. 35045600
Ring 31 17 87 92
sos@sos-skadedyr.dk

SOS Skadedyr er medlem af brancheforeningen

SOS Skadedyr er medlem af brancheforeningen

SOS Skadedyr er nr. 1 på Trustpilot i kategorien skadedyr

Mød os her nederst på siden

Betalingsbetingelser

SOS Skadedyr modtager MobilePay og Dankort

MobilePay nr. 75118. Husk at skrive din adresse i tekstfeltet.

Privat kunder kun mod kontant, MobilePay og Dankort. Hvis ikke andet er aftalt, pålægges der kr. 100,- i faktureringsgebyr ved fakturaer, der sendes på mail.

Ønskes anden form for indbetaling end vores indbetalingskort, faktureres kr. 100,- i administrationsgebyr.

Ved forgæves udkald faktureres kunden.

Ved aflysning senere end 24 timer faktureres fra kr. 1.000,-

da_dk_220_3
Trustpilot

Se også

SOS Skadedyr er medlem af brancheforeningen

SOS Skadedyr er certificeret af Miljøstyrelsen