Rotter

Har du rotter, skal du kontakte din kommune og IKKE SOS Skadedyr.

Ser du rotter på din ejendom, skal du kontakte din kommune.

Det er kommunens opgave, at bekæmpe rotter og det er “gratis”, da du betaler for den service over ejendomsskatten. Private skadedyrsfirmaer som SOS Skadedyr må -og kan kun tilbyde akut hjælp i følge Rottebekendtgørelsen uden for kommunens åbningstid, hvis du ex. har en rotte isoleret på badeværelset eller i køkkenet, hvor vores rottehund kan fange den.

Det koster 3.000,- for et rotte udkald.

Kommunerne fedter og forsømmer borgerne.

“Mange kommuner svigter deres borgere med et meget sparsomt rotte bekæmpelses budget, som langt fra står i forhold til en effektiv rottebekæmpelse. Det medfører dårlig service og begrænset åbningstid, som gør borgerne  i værste fald, kan blive efterladt med en rotte i et køkken i en lille uges tid, når helligdage hænger sammen med en weekend. Private skadedyrsfirmaer bliver belastet af opkald om hjælp fra borgere, når kommunen har lukket. Den nye rottebekendtgørelse har taget højde for dette og har tilladt private skadedyrsfirmaer, at træde til i et monopol område når kommunernes service svigter “.

Vi fjerner rotter effektivt.

Vi samarbejder med Wisecon og kan tilbyde mekaniske fælder i kloak og på overfladen.

SOS Skadedyr yder effektiv bekæmpelse af rotter. Med en serviceaftale hos os, er du sikret mod rotteproblemer.

brunrotte

Rotterne kommer
Rotter er et stort problem for mange boligforeninger og virksomheder og rotteproblemet er desværre stigende her i Danmark. På få år er anmeldelser af rotter steget fra 100.000 til 197.000 årligt. Det skyldes dels nemmere adgang til anmeldelse på nettet, de milde vintre med flere kuld og den megen regn, der tvinger rotterne op fra kloakkerne, hvor de normalt lever. Rotter bevæger sig op i ejendommen gennem afløbssystemet og kan her udgøre en reel sundhedsrisiko for ejendommens beboere. Rotterne er smittebærere og kan overføre helt op til 55 forskellige sygdomme til mennesker. Nogle af disse sygdomme kan være dødelige.

Autoriseret serviceaftale
Hos SOS Skadedyr kan du tegne en serviceaftale på rotteforebyggelse og bekæmpelse. Det betyder, at vi sætter gnaver depoter op og inspicerer ejendommen med jævne mellemrum og udlægger gift, når der er tegn på rotter.

brancheforeningen-skadedyrSkadedyrenes Houdini
Rotter er dygtige gnavere. Faktisk så dygtige, at de kan gnave sig gennem alt, der er blødere end marmor og det er en del. De kan også klatre op ad mure og mase sig igennem huller, der kun er 2 cm i diameter og så kan de springe ca. 75 cm op i luften, så det er ikke underligt, at det er så svært at sikre sig mod disse skadedyr.

Om SOS Skadedyr

Du kan læse mere om Team SOS!

Læs mere

Kontakt os i dag

1 + 5 =

RING: 31 17 87 92
Svarer også aften og weekend
Autoriseret bekæmpelse

SOS Skadedyr Aps
Jægervangen 40
2820 Gentofte

sos@sos-skadedyr.dk

SOS Skadedyr er medlem af brancheforeningen
miljøstyrelsen
da_dk_220_3

Sos Skadedyr er nr. 2 på Trustpilot

Trustpilot

Anmeldelser

Vi modtager MobilePay

Dankort

Privat kunder kun mod kontant, MP og DK.
Hvis ikke andet er aftalt, pålægges der 100,- i faktureringsgebyr ved fakturaer, der sendes på mail.