Muldvarp

Vi bekæmper muldvarper og mosegrise effektivt med gas.

Kontakt os for bekæmpelse af muldvarper

MuldvarpEn muldvarp (Talpa europaea) er et skadedyr, som findes næsten alle steder i Danmark. Dog forekommer den ikke på mindre øer såsom Samsø, Møn såvel som på Bornholm. En muldvarp er i denne sammenhæng et af de mere særprægede dyr i Danmark, som ligesom spidsmusen og pindsvinet hører til gruppen af insektædere.

På grund af sit lettere dæmoniske, sorte udseende samt sin levevis under jorden, så har muldvarpen altid spillet en rolle i menneskers overtro. Skulle man såleders være så ”heldig” at se spøgelser ved højlys dag, så er det angiveligt muldvarpeblod, som skal smøres hen over øjnene. Historierne og overtroen omkring muldvarpen er mange, hvilket giver dette dyr en særlig plads i vores kultur og historie.

Forvoldt skade
En muldvarp er et dyr, som kan forvolde skade på mennesker primært igennem sin gravende virksomhed. Er der i denne forbindelse mange muldskud på din grund, så kan det forringe græsning samt grønthøstning til ensilage. Derudover kan jord med muldskud også forvolde skader på dyre landbrugsmaskiner.

En muldvarp skader i denne sammenhæng ikke planter ved at gnave i dem eller spise dem. Dog kan muldvarpen af og til være med til at presse planter op af jorden, hvilket er en af grundene til, at muldvarpen kan være generende også for private have- og husejere.

Bekæmpelse af muldvarp
Når en muldvarp skal bekæmpes, så er der flere forskellige måder at gøre det på. En af de meget anvendte metoder er i denne sammenhæng giftgaspellets. Disse pellets nedlægges i gangene ved hjælp af et specielt rør, hvorefter de udvikler den meget giftige luftart fosforbrinte.

Denne teknik er en meget effektiv måde at bekæmpe muldvarper på. Dog er de en del af gruppen af meget giftige bekæmpelsesmidler, hvorfor de kun må købes og anvendes af personer, som har været igennem et særligt kursus.

Af sikkerhedsmæssige årsager, så må disse pellets ikke nedlægges i gangsystemer, der ligger nærmere end 10 meter fra bygninger, hvor mennesker eller dyr opholder sig. Derudover skal jordtemperaturen være 5 grader eller mere, for at disse pellets med giftgas er tilstrækkeligt effektive. Således vil det for eksempel ikke være muligt at anvende dem om vinteren og andre kolde perioder i løbet af året.brancheforeningen-skadedyr

Udover giftgas så er det også muligt at anvende en muldvarpesaks, når man skal have bugt med sine muldvarper. En muldvarpesaks er en særlig slags fælde, som er beregnet til muldvarpe, men som også kan anvendes over for mosegrise.

Om SOS Skadedyr

Du kan læse mere om Team SOS!

Læs mere

Kontakt os i dag

15 + 7 =

RING: 31 17 87 92
Svarer også aften og weekend
Autoriseret bekæmpelse

SOS Skadedyr Aps
Jægervangen 40
2820 Gentofte

sos@sos-skadedyr.dk

SOS Skadedyr er medlem af brancheforeningen
miljøstyrelsen
da_dk_220_3

Sos Skadedyr er nr. 2 på Trustpilot

Trustpilot

Anmeldelser

Vi modtager MobilePay

Dankort

Privat kunder kun mod kontant, MP og DK.
Hvis ikke andet er aftalt, pålægges der 100,- i faktureringsgebyr ved fakturaer, der sendes på mail.