7. december
Vi har siden september haft flere udkald til desperate husejere, hvor hvepsene er søgt ind varmen. Vi gør hvad vi kan, men det er svært at bekæmpe hvepse enkeltvis, når de har forladt boet. Så husk at få bekæmpet dit bo i sommermånederne. Også selv om de ikke generer.

5. september
Hvepsene søger nu ind i boligens varme. Vi kan stadig hjælpe, men der skal måske flere behandlinger til.

24. august
Nu er det snart sidste chance, hvis vi skal bekæmpe hvepse med garanti. Vi har allerede haft de første tilfælde med kolde dage, hvor hvepsene er søgt ind i boligens varme.

5. august
Hvepseboene er nu blevet store, og det varer ikke længe før, hvepsene ikke har andet at lave, end at genere når der hygges på terrassen. Husk at får bekæmpet dine hvepsebo inden det bliver under 14 grader. Så søger hvepsene ind i husets varme og vi kan ikke hjælpe. Vi giver stadig garanti og prisen er 1000,- for det første og 400,- for de efterfølgende pr. stk. + kørsel uden for kbh + moms. Der kan komme kørsel på uden for stor kbh..

20. juli
Der er ikke mange hvepsebo i år, så vi kan hjælpe i dag, senest i morgen. Prisen er uændret kr. 1000,- + moms og 400.- for efterfølgende. Vi giver garanti, og du behøver ikke være hjemme, hvis der er adgang til haven.

14. juni
Hvepseboene er etableret og de vokser hurtigt. De fleste bo er på størrelse med en tennisbold og huser kun få individer. Det er på denne årstid, man skal gå forsigtigt til redskabsrum. poolpumpestationer, hyndebokse og ikke mindst hækken, der skal klippes snart. Tjek alle steder, der kan skabe ly for et hvepsebo. I dag fik SOS indehaveren et hvepsestik i et udendørs tøjtørreområde under ophængning af vasketøj. Lidt nemesis ?

24. april
Vi har allerede fået henvendelser om hvepsebo. De går mest på at forebygge og få fjernet gamle bo på loftet, som mange tror vil skabe hvepseproblemer. Det er stort set umuligt at forhindre nye hvepsebo og de gamle bo er døde. Så spar de penge. Sidste år have vi første udkald til et hvepsebo i juni. Men brumbasserne er allerede nu ved at etablere bo. Vi skal frem til juni/juli før der er hvepsebo at bekæmpe.

Prisen for at bekæmpe et hvepse eller brumbassebo er 1.000, + moms.

Efterfølgende bo pr. stk. kr. 400,- + moms.

Vi giver garanti på behandlingen. Vi fjerner normalt ikke boet, da bekæmpelsen går ud på de hvepse, der er ude kommer tilbage og bliver bekæmpet.