Myrer

Problemer med myrer? Få et tilbud på bekæmpelse af myrer

2017 er et stort myre år.

Det har regnet meget og myrer elsker lidt fugt. Det er en god ide´at få boet bekæmpet allerede i april, hvor det ikke ligger så dybt og er stort.

Det kan være svært at bekæmpe myrer…også for os. Der er ikke længere adgang til de stærke gifte, men vi har stadig bedre produkter end private kan købe.

Alligevel oplever vi en stor forskel i effekten. Luftugtighed, temperaturer og lufttryg har ind indvirkning på resultatet. Vi gør vores bedste, men kan ikke udelukkede, der skal flere behandlinger til.

 

Effektiv og autoriseret bekæmpelse af myrer
SOS Skadedyr er naturligvis medlem af brancheforeningen for skadedyrsfirmaer og har alle de nødvendige certifikater. Vi behandler både ude og inde for at opnå den mest effektive bekæmpelse af myrer; Udvendigt behandler vi soklen på huset og indvendigt sprøjter vi med en lugt- og pletfri gift, der er fuldstændig uskadelige for både mennesker og dyr, men som myrer ikke kan tåle.

myre2

Tilbud til boligforeninger
Er problemet med myrer udbredt i boligområdet, eksempelvis i rækkehuse, er det både billigere og mere effektivt at sætte ind med en fælles bekæmpelse fx gennem grundejerforeningen. Vi tilbyder en servicekontrakt til boligforeninger med opstartsbehandling og frit tilkald, hvis der skulle komme nye angreb senere på året.

SOS Skadedyr kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på myrebekæmpelse.

Myrer alle vegne
Den sorte havemyre er meget almindelig i de danske haver. Det er også den myretype, der oftest opdages i huse. Normalt bygger den sorte havemyre reder under fx fliser eller sten, men de går ikke af vejen for at slå sig ned i huse med fugtskadet træ, hvor de er til stor gene for beboerne. Myrerne trænger op i huset gennem revner i soklen ved fx fodpaneler. Det første spor af havemyren er da også tit små bunker sand eller grus ved panelerne.

brancheforeningen-skadedyrSelvgjort er ikke altid velgjort
Er myreboet stort, er det både en langvarig og bekostelig operation selv at forsøge at bekæmpe dem med myrelokkedåser. SOS Skadedyr overtager ofte sådanne mislykkede forsøg på at udrydde myrerne, hvor udgifterne til gift er løbet op i nærheden af tusind kroner. SOS Skadedyr kan foretage en virkelig effektiv bekæmpelse for næsten de samme penge.

Om SOS Skadedyr

Du kan læse mere om Team SOS!

Læs mere

Kontakt os i dag

1 + 15 =

RING: 31 17 87 92
Svarer også aften og weekend
Autoriseret bekæmpelse

SOS Skadedyr Aps
Jægervangen 40
2820 Gentofte

sos@sos-skadedyr.dk

SOS Skadedyr er medlem af brancheforeningen
miljøstyrelsen
da_dk_220_3

Sos Skadedyr er nr. 2 på Trustpilot

Trustpilot

Anmeldelser

Vi modtager MobilePay

Dankort

Privat kunder kun mod kontant, MP og DK.
Hvis ikke andet er aftalt, pålægges der 100,- i faktureringsgebyr ved fakturaer, der sendes på mail.