http://denmarkrx.com/.

mus

Vi bekæmper mus effektivt!

SOS-Skadedyr bekæmper effektivt mus på lofter, i kældre og i vægge.

mus

Kontakt os for bekæmpelse af mus

 

Hvis man får besøg af en mus inden døre, så vil der typisk være tale om én af to forskellige arter. For det første så kan der være tale om husmusen Mus musculus. Hvis ikke det er husmusen, så vil det i de fleste tilfælde være halsbåndsmusen Apodemus flavicollis. Det er også muligt, at andre musearter vil forvilde sig ind i dit hjem, men de vil ikke trives der særligt længe.

Udseende og leveform

Husmusen findes i Danmark i to forskellige udhaver. Den første slags er en mørkegrå husmus, som især er udbredt i Sydjylland. Derudover findes husmusen også i en lyserede udgave, som forekommer i resten af Danmark.

Hoved og krop på husmusen vil i denne sammenhæng måle 8 til 9 centimeter, mens at halen vil være lidt kortere. Husmusen er almindeligt forekommende i alle dele af Danmark. I løbet af sommerhalvåret vil husmusen især kunne ses holde til i haver, parker og på marker. Fra midten af august derimod begynder husmusen at søge ind til de mere varme husområer. Endelig vil de fra omkring midten af september permanent flytte indendørs for at beskytte sig mod kulden.

Husmus, som lever i bygninger, kan formere sig hele året rundt. Hunmusen kan have 5 til 6 kuld i løbet af et år, og hvert kuld vil have mellem 4 til 8 unger.

Skade

Mus er kendetegnet ved at være fremragende klatrere, som kan komme frem på alle steder i dit hjem. Således kan mus finde fodfæste på en ru mur, ligesom at selv de øverste lejligheder i en etagebygning ikke kan vide sig sikker på at undgå museangreb.

Mus har desuden et meget lille behov for væske og kan fint overleve i kornmagasiner, pakhuse, møller og lignende steder, hvor de kan finde mad. Mus er generelt altædende, men foretrækker dog kornprodukter såvel som frø.

Bekæmpelse af mus

Når man skal bekæmpe husmus, så er det først og fremmest vigtigt, at du gør dit bedste for, at musene ikke slipper ind i din ejendom. Dog vil selv de mest solide huse have deres svage punkter, hvilket gør det svært – hvis ikke umuligt – helt at stoppe mus fra at komme indenfor.

Dog skal man i denne sammenhæng sørge for, at kældervinduer så vidt muligt er lukket, og at ruderne er hele. Derudover skal alle ventilationsåbninger være forsynet med et finmasket trådvæv, ligesom at alle rørgennemføringer bør være lukkede. Endelig skal du også sikre dig, at alle døre slutter tæt, og at der naturligvis ikke vokser træer og andre slags planter op ad dine husmure


RING: 31 17 87 92


Svarer også aften og weekend
Autoriseret bekæmpelse

SOS Skadedyr

Jægervangen 40
2820 Gentofte

sos@sos-skadedyr.dk

brancheforening

Faste og billige priser
Garantiordninger kan aftales ved flere behandlinger
Høflig og reel behandling
Autoriseret bekæmpelse
SOS SKADEDYR har alle nødvendige uddannelser og certifikater udstedt af Miljøstyrelsen.

Landsdækkende autoriseret bekæmpelse af Borebiller.
SOS-Skadedyr bruger kun godkendte bekæmpelsesmidler mod Borebiller og giver 15 års behandlingsgaranti. Ring og få et uforpligtende tilbud.