Mus

Vi bekæmper mus effektivt med gratis tilkald på serviceaftale.

Tegn på mus

  • Lyde på loftet og i vægge og gulv
  • Lugt af mus
  • Eskrementer, små musse lorte på størrelse med ris, typisk ved affald
  • Køkkenaffald er spredt
  • Gnavemærker, der kan stamme fra en lille mus

Hvordan kan vi bekæmpe dine mus

  • Er der tegn på musen er inde, opsættes musse fælder mm.
  • Serviceaftale hvor vi sikrer musene ikke kommer ind i ejendommen
  • Frit tilkald ved tegn på mus ved en serviceaftaler
  • Priser fra kr. 1.500,- + moms. (1.875.-)


SOS Skadedyr bekæmper effektivt mus på lofter, i kældre og i vægge.

musHvis man får besøg af en mus inden døre, så vil der typisk være tale om én af to forskellige arter. For det første så kan der være tale om husmusen Mus musculus. Hvis ikke det er husmusen, så vil det i de fleste tilfælde være halsbåndsmusen Apodemus flavicollis. Det er også muligt, at andre musearter vil forvilde sig ind i dit hjem, men de vil ikke trives der særligt længe.

Udseende og leveform
Husmusen findes i Danmark i to forskellige udhaver. Den første slags er en mørkegrå husmus, som især er udbredt i Sydjylland. Derudover findes husmusen også i en lyserede udgave, som forekommer i resten af Danmark.

Hoved og krop på husmusen vil i denne sammenhæng måle 8 til 9 centimeter, mens at halen vil være lidt kortere. Husmusen er almindeligt forekommende i alle dele af Danmark. I løbet af sommerhalvåret vil husmusen især kunne ses holde til i haver, parker og på marker. Fra midten af august derimod begynder husmusen at søge ind til de mere varme husområer. Endelig vil de fra omkring midten af september permanent flytte indendørs for at beskytte sig mod kulden.

Husmus, som lever i bygninger, kan formere sig hele året rundt. Hunmusen kan have 5 til 6 kuld i løbet af et år, og hvert kuld vil have mellem 4 til 8 unger.

Skade
Mus er kendetegnet ved at være fremragende klatrere, som kan komme frem på alle steder i dit hjem. Således kan mus finde fodfæste på en ru mur, ligesom at selv de øverste lejligheder i en etagebygning ikke kan vide sig sikker på at undgå museangreb.

Mus har desuden et meget lille behov for væske og kan fint overleve i kornmagasiner, pakhuse, møller og lignende steder, hvor de kan finde mad. Mus er generelt altædende, men foretrækker dog kornprodukter såvel som frø.

Bekæmpelse af mus
Når man skal bekæmpe husmus, så er det først og fremmest vigtigt, at du gør dit bedste for, at musene ikke slipper ind i din ejendom. Dog vil selv de mest solide huse have deres svage punkter, hvilket gør det svært – hvis ikke umuligt – helt at stoppe mus fra at komme indenfor.

brancheforeningen-skadedyrDog skal man i denne sammenhæng sørge for, at kældervinduer så vidt muligt er lukket, og at ruderne er hele. Derudover skal alle ventilationsåbninger være forsynet med et finmasket trådvæv, ligesom at alle rørgennemføringer bør være lukkede. Endelig skal du også sikre dig, at alle døre slutter tæt, og at der naturligvis ikke vokser træer og andre slags planter op ad dine husmure.

Om SOS Skadedyr

Du kan læse mere om Team SOS!
Læs mere

Kontakt os i dag

1 + 1 =

RING: 31 17 87 92
Svarer også aften og weekend
Autoriseret bekæmpelse

SOS Skadedyr Aps
Jægervangen 40
2820 Gentofte

sos@sos-skadedyr.dk

SOS Skadedyr er medlem af brancheforeningen
miljøstyrelsen
da_dk_220_3

Sos Skadedyr er nr. 2 på Trustpilot

Trustpilot

Anmeldelser

Vi modtager MobilePay

Dankort

Privat kunder kun mod kontant, MP og DK.
Hvis ikke andet er aftalt, pålægges der 100,- i faktureringsgebyr ved fakturaer, der sendes på mail.